Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Nu är året snart slut

Men igår dök det upp en kille från rörfirman som tömde över all återstående olja i tanken till ett fat som vi nu matar pannan med. Det var faktiskt 150 liter olja kvar så det borde ju räcka en vecka till minst. Ett nytt problem är att det stinker av olja i huset.

Så har skrivaren lagt av, den vägrar konsekvent att använda svart färg trots alla rengöringsförsök. Så det blir väl att skaffa en ny igen när färgen tar slut.

 

 

 

 

Tisdagen den 30 december 2008 kl. 09:34

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Så var denna jul över

Och jag har kvar min ischias som gör att vissa dagar måste jag använda krycka för att ta mej fram. Dessutom har jag blivit förkyld trots influensaspruta. Kan man få pengarna tillbaka??? Vi gå nu i väntans tider på att vvsfirman skall komma och koppla in jordvärmeaggregaten. Det börjar bli spännande och med bara 80 liter olja i tanken får det inte bli för kallt och inga sjukskrivningar hos montörerna.

Raketskjutningarna har börjat och Calinca är hysterisk på kvällarna. Vi har köpt DAP men det verkar inte hjälpa så mycket men vi får fortsätta, det kanske tar ett tag innan hon får i sig tillräckligt.

 

Söndagen den 28 december 2008 kl. 09:27

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Nytt lasarettsbesök för krånglande ben.

I torsdags 12/12 hade jag fått tid till ett nytt besök och skulle få träffa en expert på ben och knän. Efter en ordentlig undersökning kunde han konstatera att knäet som jag har ont i var svullet. Jag är ingen läkare men har kommit fram till samma sak för någon månad sen. Sedan kom: man kan inte utesluta att det är ischiasnerven som kommit i kläm. Han konstaterade också att han kunde skriva ut starka smärtstillande mediciner, jag kunde få komma på återbesök om 2 månader (varför då) och så kunde kan skriva ut en remiss på magnetröntgen (om jag fattat rätt heter det magnetkameraundersökning) visserligen är det 60 veckors kö men man kan söka undersökningen på flera ställen eller betala själv på någon privat vårdinrättning.

Stärkt av detta bestämde jag mej för magnetkameran, gillar inte starka tabletter, nytt besök a 300 kr plus bensin och parkeringsavgift för ett samtal utan åtgärd var inget alternativ.

Så när jag kom hem beställde jag tid hos kiropraktorn och kom dit i går fredag och fick en omgång massage igen och jag tror att det blev lite bättre igen. Sedan hämtade jag ut nya kryckor på vårdcentralen igen.

 

Lördagen den 13 december 2008 kl. 15:45

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Hemma igen

Tja, nu så har vi kommit hem från ett blåsigt och kallt Gran Canaria. Är inte säker på vilken gång i ordningen vi var där men en sak är klar det har aldrig varit så kallt och blåsigt som i år. Dessutom hade jag så ont i benet att vi inte kunde njuta av någon strandpromenad heller.

Annars är det mesta sej likt år från år, vissa ställen känner man igen sedan 70-talet och mycket nytt har inte tillkommit på det senaste årtiondet. Det har dock blivit mycket dyrare sedan euron infördes tycker vi.

 

Fredagen den 5 december 2008 kl. 06:55

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.