Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Intet är som väntans tider....

Ringde igår till sjukhuset i Borås för att hör hur det gick med att tyda min magnetkameraundersökning (puh). Men det gick inte, däremot fick jag en telefontid med läkaren den 10/3. Så frågade jag om de fått plåtarna från röntgen och det hade de inte! I Hässleholm lovade de att skicka material senast den 19/2 vilket jag framförde.

Så idag ringde jag till Hässleholm och frågade om de hade skickat plåtarna till Borås och det hade de förstås. De frågade också vänligt om de skulle faxa över materialt till den behandlande läkaren, men jag avböjde.

Jag tror de blev så chockade att jag lyckats bli plåtad inom 8 veckor när de själva har 60 veckors väntetid att de väntar in 61 veckor innan de kallar på mej.

 

Fredagen den 27 februari 2009 kl. 12:48

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Gamla skivbekanta

Jag upptäckte igår att jag hade 48 låtar med Dave Brubeck i mina samlingar. Hade fullständigt glömt bort dom och har inte hört någon musik med honom sedan 50-talet. Han hade en mycket framgångsrik kvartett med Paul Desmond på altsax, Bob Bates på bas och på trummor Joe Dodge. Själv spelade Dave piano. Han har även spelat tillsammans med Stan Getz och Gerry Mulligan.

Han är också känd för egna kompositioner bl.a. Take five med en väldigt speciell takt.

Kommer att lyssna igenom alla och har väl hunnit halvvägs hittills.

 

Lördagen den 21 februari 2009 kl. 09:17

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Bakslag för våren.

Brrrr 13 grader kallt när vi gick upp idag. Men hellre att det är kallt och torrt än att det regnar och snöar. Allting blir så jobbigt med nederbörd i alla former både för oss och för Calinca.

 

Tisdagen den 17 februari 2009 kl. 09:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Magnetkameraundersökning

Igår åkte vi till Hässleholm för en MR. Jag ställde in GPS-en på Hässleholm och gatan sjukhuset ligger på och inga problem vi kom dit och i god tid. Så  vi ställde in navigatorn på hotellet som jag beställt tidigare, men si det gick inte utan vi dirigerades hela tiden ut ur stan. Så efter 3 försök gav vi upp och åkte till sjukhuset istället. Själva undersökningen gick snabbt men oj vad det lät, är man inte hörselskadad blir man.

Efter undersökningen försökte vi med hotellet igen men med samma dåliga resultat. Slutligen körde jag in på ett litet torg där det stod en ensam äldre man. Vi frågade artigt efter hotel City på Godtemplargatan och han förklarade noggrannt hur vi skulle komma dit. Efter det tillade han att bodde granne sedan 2 år med hotellet. Jag frågade om han möjligtvis var på hemväg , vilket han var så han hoppade in och ett par minuter senare var vi vid hotellet.

Vi hade bestämt tidigare att vi skulle äta kinesmat och det låg en sådan restaurang vid samma port som hotellet! Väl inne på hotellet  skrattade jag åt teknikens underverk och att vi hade blivit visade ur stan hela tiden när vi skulle skriva in oss. Receptionisten sa då att många av hennes kunder har haft samma problem och orsaken är att Godtemplargatan stavas Goodtemplargatan. Godtemplargatan med ett o ligger i Tyringe!!!

 

Lördagen den 14 februari 2009 kl. 13:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Skene sjukhus

Jag tycker att det nedläggningshotade sjukhuset är jättebra jämfört med Borås. Aldrig en minuts försening utan snarare tvärtom, man kommer in tidigare än kallelsen! Dessutom är personalen jättetrevlig.

Hur som helst igår var jag på gastroskopi, svårt ord man måste vara helt nykter för att säga det. Det var andra gången på ett halvår och denna undersökningen var bara "för säkerhets skull". Några farliga förändringar kunde man inte se vilket var skönt att höra. Får väl hoppas att jag inte behöver göra om det. Man blir bedövad i svalget med en vätska som smakar banan och jag kommer nog inte att äta sådana på ett tag.

Väl hemkommen hittade vi de första snödropparna.

 

Torsdagen den 12 februari 2009 kl. 07:31

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Peugot del 3

Jodå, verkstaden lyckades få igång torkarna efter mycket om och men. Det började alltså med att man gjorde en kontoll för att få reda på vad som var fel. Torkarmotorn byttes sedan utan att det blev någon förändring. Nästa åtgärd var att byta manöverenheten, som också visade sig vara resultatlöst. Slutligen bytte man en säkringsdosa med många anslutningar på och si! då plötsligt fungerade allting som det skulle.

 

Onsdagen den 11 februari 2009 kl. 10:48

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Peugot del 2

Jag dök upp på avtalad tid hos Auto 7 H igår, lämnade bilen och satte mej i cafeterian och väntade efter en och en halvtimme kom kundmottagaren och talade om att det inte blev bättre med den nya motorn. Istället skulle de byta manöverboxen (a 27oo:- kr) Men det skulle ta ett par timmar så jag kunde få låna en bil a 300:- (måste ut med hunden). Ok så gjorde  jag det. Satt sedan hemma och väntade så  till slut ringde kundmottagaren och sa att de inte hade någon manöverbox så jag fick hämta bilen!

När jag kom gjorde vi upp att jag skulle lämna bilen idag för då skulle de ha fått in en box. Så jag lämnade bilen och efter en dryg timme kom han och talade om att bytet inte gjort någon skillnad utan torkarna levde sitt eget liv fortfarande.

Så nu sitter jag hemma med lånebil och väntar att han skall ringa igen. Gissar att jag hamnar i en egen finanskris!

 

 

Tisdagen den 10 februari 2009 kl. 12:09

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Peugot

Jag är inte helt säker på exakt hur många bilar jag haft men det är åtskilliga. De första bilarna var väl inte någon högre kvalitet på om man nu jämför med dagens nivå. Men... jag har aldrig varit med om att en vindrutetorkarmotor har lagt av!!

Sakta men säkert har den blivit lite sämre för varje månad som gått och nu går den bara när den vill och med full hastighet. Att få den att stanna i nedre läget är en utmaning och tålamodsprövande.

(Det var mycket bättre förr)

På måndag skall den bytas ut i alla fall.

 

Torsdagen den 5 februari 2009 kl. 09:14

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.