Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Magnetkameraundersökning

Igår åkte vi till Hässleholm för en MR. Jag ställde in GPS-en på Hässleholm och gatan sjukhuset ligger på och inga problem vi kom dit och i god tid. Så  vi ställde in navigatorn på hotellet som jag beställt tidigare, men si det gick inte utan vi dirigerades hela tiden ut ur stan. Så efter 3 försök gav vi upp och åkte till sjukhuset istället. Själva undersökningen gick snabbt men oj vad det lät, är man inte hörselskadad blir man.

Efter undersökningen försökte vi med hotellet igen men med samma dåliga resultat. Slutligen körde jag in på ett litet torg där det stod en ensam äldre man. Vi frågade artigt efter hotel City på Godtemplargatan och han förklarade noggrannt hur vi skulle komma dit. Efter det tillade han att bodde granne sedan 2 år med hotellet. Jag frågade om han möjligtvis var på hemväg , vilket han var så han hoppade in och ett par minuter senare var vi vid hotellet.

Vi hade bestämt tidigare att vi skulle äta kinesmat och det låg en sådan restaurang vid samma port som hotellet! Väl inne på hotellet  skrattade jag åt teknikens underverk och att vi hade blivit visade ur stan hela tiden när vi skulle skriva in oss. Receptionisten sa då att många av hennes kunder har haft samma problem och orsaken är att Godtemplargatan stavas Goodtemplargatan. Godtemplargatan med ett o ligger i Tyringe!!!

 

Lördagen den 14 februari 2009 kl. 13:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.