Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Planering!

Förra veckan tvättade jag alla fönster i huset både på in och utsidan. Idag steg jag upp tidigt och målade balkongdörren och sedan tre fönster i poolrummet på utsidan. Plockade upp kantsten runt en rabatt och rättade till.

Då kommer Farmartjänst med sina stora maskiner och sätter igång med att fräsa upp gräsmattan. Efter att ha lagt ned slangen för jordvärme har den sett ut som hela havet stormar. Det var ju bara synd att lägga ned arbete på att tvätta fönster och måla när det ryker som bara den.

 

 

 

 

 

Onsdagen den 29 april 2009 kl. 15:22

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Vårens pina

Våra grannar har två stycken katter som är utekatter. Det frestar hårt på grannsämjan när de har utsett våra blomsterland och häckar till sin toalett. Det är inte speciellt trevligt när man rensar ogräs och hitter deras skithögar. Så nu är det handskar på när man rensar.

I fjol köpte jag pulver från granngården och strödde ut och det hjälpte väl en tid tills regnet kom. Sedan var katterna tillbaka igen. 89 kronor kostade varje förpackning. Tre sådana och en annan sort för 46 kronor till liten nytta.

 

Lördagen den 25 april 2009 kl. 14:08

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Nu är nog våren här för att stanna

Vi kunde faktiskt sitta ute och grilla i går kväll. Det var väl inte jättevarmt men eftersom altanen ligger i västerläge har vi sol ganska länge på kvällen.

Dessutom hittade jag årets första snigel i trädgården.

Visserligen är det fortfarande frost på nätterna men det är väl ganska normalt för April.

Idag har Calinca vårfejats d.v.s. att hon har duschats och skall så småningom få sin Frontline behandlig.

 

Fredagen den 24 april 2009 kl. 12:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Vårdcentralen !!!

I förra veckan var jag hos kiropraktorn som tyckte att jag borde gå till vårdcentralen för att få en ny cortisonspruta. Knäet har svullnat upp igen och hon ville inte ge någon behandling förrän det minskat.

Så jag fick en tid i går efter middag, men någon spruta fick jag inte för det hade gått för kort tid sedan den förra (en månad). Så läkaren skriver till ortopeden i Borås och frågar om det är OK att ge en spruta. Så redan om en vecka kan jag få reda på resultatet!

Att jag har ont kan tyvärr inte påskynda ärendet.

 

Torsdagen den 23 april 2009 kl. 08:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Härligt väder

i flera dagar och vi har kunnat vara ute i trädgården med "vårbruket". Egentligen begränsas det till framsidan på huset, den nedre delen har jag beställt en ny gräsmatta till efter bandtraktorn som lade ner jordvärmeslingan.  Han förstörde verkligen mycket. Men samtidigt blir det nog bra med lite nytt gräs. Den gamla gräsmattan var mycket både mossa och ogräs i.

Och nu har vi varit barnvakt över natten åt två barnbarn, 5 och 8 år, så vi har lite skavsår på trumhinnorna. Flickan som är 5 har verkligen fått talets gåva och vi hade verkligen trevligt allihop tillsammans. Det känns verkligen tomt när vi lämnat dem.

 

Lördagen den 18 april 2009 kl. 16:38

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Påsken över

Vi har i alla fall hunnit med att fira Camilla på födelsedagen och lämnat påskägg med godis till alla barnbarnen. I fredags var vi La Familia och åt tillsammans med Urban och Annelie. Det var varmt så vi svettades och solen sken så gott. Det har faktiskt varit härligt väder hela helgen med 16-17 grader varmt på eftermiddagen.

Idag är det inte riktigt lika soligt men fortfarande varmt.

Och i morgon skall jag till kiropraktorn igen, hoppas att det gör nytta. Otur, nu ringde kiropraktorn och sa att hon var sjuk så jag fick en ny tid nästa måndag istället.

 

 

Måndagen den 13 april 2009 kl. 15:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Camillas utmaning

Sorry jag har missat att publicera utmaningen.


Vad heter du?: Harry

Läsk: Hallonläsk

Flicknamn: Harriett

Pojknamn: Hjalmar

Yrke: Hissreparatör

Färg : Helröd

Klädesplagg: Hängslebyxor

Mat : Hummer

Sak i badrummet: Handduk

Plats/Stad : Halmstad

En orsak att vara sen: Halka

Något man skriker: Hej!

Film: Hajen

Något att dricka: Hojtarolja (Brännvin)

Band: Hep Stars

Djur: Hjort

Gatunamn: Hornsgatan

Bilmärke: Honda

Sång: Helan går

Aktivitet med mer än en deltagare: Harjakt

 

 

Onsdagen den 8 april 2009 kl. 17:57

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kiropraktorn

Om jag räknat rätt har jag varit 5 gånger hos kiropraktorn utan att jag märkt någon riktig förbättring och när jag kom dit idag var hon tveksam till att fortsätta behandlingen. Men eftersom jag kört dit och tagit av mej kläderna så tog vi en behandling till. Hon körde då lite nya tag på benet och foten och faktiskt, jag blev fri från smärtor direkt. Efter att massören behandlat mej kunde jag gå obehindrat ut till bilen.

OK jag har fått lite ont tillbaka nu men det känns bättre totalt. Så vi har ett nytt möte på tisdag efter påsk.

 

Tisdagen den 7 april 2009 kl. 10:23

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Lördag igen.

Jag tycker lördagarna kommer tidigare och tidigare. Förr när jag arbetade var det väldigt långt emellan dom minsann. Men nu när det inte är så viktigt är det tätt mellan dom.

Var hos kiropraktorn igår igen och hon börjar troligen misströsta för hon tyckte jag skulle kontakta läkaren igen för denna veckan har benet varit jobbigare än förra veckan. Men vi får se hur det känns på måndag.

Idag är det loppis på Toinihjälpen så Lotta kommer väl att vara där några timmar. Hon och Eivor har gjort ett jättejobb med att sortera och ställa upp alla saker som hör ihop. Redan igår var det ett antal kunder som hittade användbara saker.

 

 

 

Söndagen den 5 april 2009 kl. 11:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.