Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Den riktigt sanna glädjen

är att köpa saker. I går handlade jag en ny datorskärm, ny mus och tangentbord. Lyckades att koppla in dem och fick allt att fungera på första försöket! Men det tar väl ett tag innan man vänjer sig vid det nya.

 

Lördagen den 26 september 2009 kl. 13:15

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Töllsjö marknad m.m.

Idag har det hänt en del. På morgonen när vi tog morgonturen med Calinca träffade vi 2 rådjur lugnt ätande på vår gata. Inte speciellt rädda utan gick lugnt vidare in i en trädgård. Vi har tidigare i år blivit av med alla tulpaner som tydligen är en delikatess för dom.

Så när vi var ute på lunchen gick vi in på Gula huset eftersom det var konstrundan idag. Där fick vi tips av Gunnel Brandt, som vigde Anders och Lena, om att vi skulle ta en tripp till Stennabben för där fanns ett par som gjorde troll.

När vi kommit hem igen så satte vi oss i bilen och åkte till Töllsjö marknad och där träffade vi att antal bekanta från Träffpunkten, engelskan och andra bollebygdsbor. Plus att vi träffade på Rasmus Nilsson.

Ganska många veteranfordon var utställda.

 

 

Sen tog vi en tur till Stennabben och det var värt besväret. De var riktigt kul att se. Trollen var gjorda av keramiklera och kläder och hår kommer från deras egna får.

 

 

 

På hemvägen stannade vi vid Loppisen i Töllsjö. Där hade man satt ut 3 små och en stor tändkulemotor i trädgården. De har ju ett väldigt karakteristiskt ljud. Dessutom en gammal MG.

 

 

 

 

Lördagen den 19 september 2009 kl. 14:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Fridas restaurang i Varberg

I söndags, den 13:e september, firade vi ett antal födelsedagar gemensamt. Jag hade fått tips om en mycket populär restaurang i Kärradal i Varberg. Den ligger väldigt fint så man har en verkligt trevlig havsutsikt när man äter. När det är lämplig vind är platsen också mycket omtyckt av kitesurfare.

Vi valde att ta buff'én och det var ett bra val mycket gott. Vi valde att komma redan klockan 12 när de öppnade och det var tur för att när vi sedan åkte var restaurangen helt full med gäster!

 

Tisdagen den 15 september 2009 kl. 09:25

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Jättekantarell

Idag tog vi oss ut på en liten tur i skogen. Det såg ut att bli regn men det höll upp och det var lagom varmt 18-19 grader och det är perfekt om man skall gå lite. Jag har haft lite problem med astman i några dagar men har nu skött medicineringen så att det kändes ganska lätt att andas.

En bra bit från stigen vi gick på såg Lotta plötsligt någonting stort och gult, kunde det vara en kantarell eller var det en jättefingersvamp?

Det  var en kantarell på dryga hektot, den största vi sett någonsin! Man behöver inte många sådana för att fixa en svampmacka.

 

Tisdagen den 8 september 2009 kl. 14:37

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.