Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Töllsjö marknad m.m.

Idag har det hänt en del. På morgonen när vi tog morgonturen med Calinca träffade vi 2 rådjur lugnt ätande på vår gata. Inte speciellt rädda utan gick lugnt vidare in i en trädgård. Vi har tidigare i år blivit av med alla tulpaner som tydligen är en delikatess för dom.

Så när vi var ute på lunchen gick vi in på Gula huset eftersom det var konstrundan idag. Där fick vi tips av Gunnel Brandt, som vigde Anders och Lena, om att vi skulle ta en tripp till Stennabben för där fanns ett par som gjorde troll.

När vi kommit hem igen så satte vi oss i bilen och åkte till Töllsjö marknad och där träffade vi att antal bekanta från Träffpunkten, engelskan och andra bollebygdsbor. Plus att vi träffade på Rasmus Nilsson.

Ganska många veteranfordon var utställda.

 

 

Sen tog vi en tur till Stennabben och det var värt besväret. De var riktigt kul att se. Trollen var gjorda av keramiklera och kläder och hår kommer från deras egna får.

 

 

 

På hemvägen stannade vi vid Loppisen i Töllsjö. Där hade man satt ut 3 små och en stor tändkulemotor i trädgården. De har ju ett väldigt karakteristiskt ljud. Dessutom en gammal MG.

 

 

 

 

Lördagen den 19 september 2009 kl. 14:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.