Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Vaccination.

Förra helgen åkte vi till Överum för att lägga krans på graven. Det gäller att passa på när det är hyfsat väder, så på lördagen när vi åkte var det fint men på hemvägen regnade det nästan hela tiden.

Konstigt nog så hände det ett antal konstiga saker flera dagar i rad med kulmen på onsdagsmorgonen som gav mej en ordentlig chock. Men jag har nog kommit över det nu, trots allt hände det ju för 69 år sedan.

Igår var jag och fick sprutan mot svininfluensan. Rent språkligt använder vården "den nya influensan". Varför vet jag inte eftersom alla säger svininfluensan.

Vaccineringen var för riskgrupper från 66 år och uppåt. Och kön var lång, 31 personer före mej och inga sittplatser. Det tog ungefär 50 minuter med väntan före och efter.

Nästa spruta skall tas om 3 veckor.

 

Fredagen den 30 oktober 2009 kl. 08:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Snö!!!

Konstigt nog kände jag på mej igår att det var tid att sätta in bilen i garaget. Och mycket riktigt så var det 2 grader kallt i morse plus att det snöade. Det är ju alldeles för tidigt och vi har inte höstrensat färdigt i trädgården ännu. Så nu får vi lägga på ett kol.

 

Tisdagen den 13 oktober 2009 kl. 08:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Mariehamn

Vi kom hem i går kväll efter en liten utflykt till Åland. SPF i Bollebygd hade ordnat resan och vi åkte med en buss från Brunosson. Inte visste jag att pensionärer kunde hålla igång på detta sätt. Redan efter en halvtimme i bussen började det att lukta whiskey. Jättesvåra tankenötter att knäcka, skratt och fullt ös hela vägen till Stockholm.Väl ombord på Cinderella blev det ännu högre ljudnivå om möjligt. Kanonbra mat i byffematsalen. På återresan var det underhållning i nöjesmatsalen så vi satt där ganska länge och lyssnade på önskelåtar bland annat. Bussresan hem blev av naturliga skäl ganska tråkig men det gick fortare än beräknat så vi var hemma redan 21 50.

 

Torsdagen den 8 oktober 2009 kl. 10:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Ryggoperation

Nu börjar hoppet komma att bli av med smärtorna i benet. Idag var jag först hos en ackupunktör (-ska) som satte fullt med nålar över hela kroppen även i pannan och örat. Omedelbart efter var jag helt utan smärta och nu efter 6 timmar är jag bättre än på länge.

Så i eftermiddags fick jag träffa ryggspecialisten Anders Nordvall igen och efter att han klämt lite och tittat på MR plåtarna igen kom han fram till att det var läge att operera nu. Det är ingen operation som tar lång tid och 80% blir bättre efteråt medan 20% blir sämre och då kan man tvingas att steloperera ryggen.

Så nu har han satt upp mej för operation troligen inom 12 veckor.

 

Måndagen den 5 oktober 2009 kl. 15:45

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.