Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Annandag Jul

Och i kväll sitter Calinca och jag nere i gillestugan. Jag är så glad att jag har henne. Idag har hon haft en toppendag, hon älskar snö, äter den, hoppar i den, springer sanslöst i den. Men stackarn får isbitar mellan trampdynorna vilket nog gör ont.

 

Lördagen den 26 december 2009 kl. 18:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Jul igen

I tisdags körde vi ned till Glommen och hälsade på Karin, Lottas mamma. Hon mådde inte bra för hon har fått bekymmer med ett ben och läkarna var inte speciellt intresserade att hjälpa henne.

I onsdags åkte vi över med julklappar till Hjälm och hade en trevlig eftermiddag med Camilla, Tommy och barnen. De har fått det så fint i "orangeriet".

Och i går på förmiddagen åkte vi till Buasjön och Thomas och Yvonne med barn och lämnade julklappar. De skulle åka upp till Tanumshede och Yvonnes föräldrar på eftermiddagen och äta julbord.

Vi hade ett eget julbord här hemma igår eftermiddag och som vanligt äter jag för mycket och orkar inte göra något mer än att ligga ner och sova en stund......

 

 

 

Fredagen den 25 december 2009 kl. 08:57

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Ryggoperation

När vi kom hem från Gran Canaria låg kallelsen från lasarettet i posten. Och beskedet är att jag skall på inskrivningsmöte den 11 januari och läggs in för operation klockan 18:00 den 13:e, operationen sker dagen därpå.

 

Tisdagen den 15 december 2009 kl. 15:09

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Hotell Placida Mar

Måste säga att vi hade ett mycket bra hotell denna gången. För det första låg lägenheterna i markplan så det var bara ett par trappsteg att gå. Låg nära stranden, ca 3 minuter att gå innan man fick sand i skorna och 10 minuter till innan det var vatten i skorna. Dessutom var det förmodligen ganska nybyggt och modernt och inte den vanliga 70-talsstandarden.

 

Tisdagen den 15 december 2009 kl. 09:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Playa del Ingles

Kom hem igår kväll vid niotiden efter en vecka med jättefint väder. Första dagarna var det lagom varmt men lite blåsigt men onsdag och torsdag var det 27 grader varmt och nästan vindstilla. Så vi har varit på stranden och badat ett par gånger per dag. Har kunnat gå ganska hyfsat om än inte så långt som vi brukar, vi hade ett hotell väldigt nära stranden.

Anders och Lena överraskade oss med att komma ned och gratulera mej på min födelsedag!!!!

Först kom servitören på restaurang Skansen och lämnade blommor med "Greetings från Anders och Lena" sedan kom de storskrattande fram till bordet. Överraskningen var total.

 

Lördagen den 12 december 2009 kl. 10:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Brr 10 grader kallt

Inte behagligt att gå ut med hunden i kylan men det är trots allt bättre än regn och blåst. Vi får trösta oss med att det är 22 grader på Playa del Ingles. Så förhoppningsvis kan vi gå ut utan halsduk på fredag. Vi får väl börja att ta fram sommarkläder och väskor under dagen. Samt naturligtvis packa Calincas grejor för vistelsen på hundhotellet.

 

Onsdagen den 2 december 2009 kl. 08:37

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.