Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Nu får det vara nog!

I natt har det vräkt ned 30-40 centimeter snö igen. Det var precis att snöslungan orkade med det. Så här mycket snö har vi aldrig haft i Bollebygd sedan vi flyttade hit 1980. Och det fortsätter att snöa. Enligt väderleksprofeterna fram till lunch. Det måste bli kaos i trafiken om det inte redan är det.

De som sköter snöröjningen i samhället har redan haft stora bekymmer med att frakta bort snön från gator och torg och nu denna också!

 

Lördagen den 20 februari 2010 kl. 08:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Snö igen ! ! !

Det är ju typiskt, idag börjar engelskakursen och naturligtvis hade det kommit 5 centimeter snö under natten som jag var tvungen att köra bort. Jobbigt även om man har snöslunga. (Å andra sidan är det ju gjort på en kvart.)

Alla garage borde placeras på helt plan mark och med inbyggd värme på infarten.

 

Onsdagen den 17 februari 2010 kl. 07:53

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Batterier

Jag köpte en sats uppladdningsbara batterier med laddare till datormusen före jul. Jag laddade upp dem och lade dom vid datorn. Sedan fick jag ett ryck och körde bort dem till återvinningsstationen. Varför? Tja ingen vet.

Så nu var stunden kommen att besöka Claes Ohlsson igen, plus köpa godis till Calinca.

Konstigt nog så hade vi även köpt en ny matta till vardagsrummet när vi kom hem.

 

Onsdagen den 10 februari 2010 kl. 17:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Idag åkte tejpen av.

Lotta plockade bort tejpen från såret idag. Det var faktiskt skönt att bli av med den också även om det inte har varit besvärande. Men man känner sig inte ren när man duschar så länge det sitter plåster där. Såret efter operationen var mycket mindre än vad jag trodde så det blir inget att skryta med. Kolla galleri 2010.

 

Söndagen den 7 februari 2010 kl. 16:23

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Ännu mera snö !!

Igår var jag på vårdcentralen och fick mina agraffer borttagna (17st) men blev tejpad och fick plast över igen och fick inte bada bastu på 5-6 dagar. Har haft stora bekymmer med min mage bland annat sedan operationen så igår gick jag in på internet för att se vad jag stoppade i mej. Fick förklaringen, Tradolan, ger trög mage och besvär med att kasta vatten. Den löjligt lilla beskrivingen som medföljer tabletterna går inte ens att läsa med förstoringsglas. Så är nu mycketbättre.

Har nu varit ute och kört bort nattens snöfall. Tror inte att vi haft så mycket snö någonsin.

 

Onsdagen den 3 februari 2010 kl. 09:37

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Snörekord?

Jag tror nästan att vi fått mera snö nu än vi fick 1995. Typiskt att det skulle hända nu med min nyopererade rygg. Hade en bekant som hjälpte mej i början på veckan men nu ligger han hemma med en brakförkylning. Vi behöver som tur är inte ta ut bilen idag.

Förra veckan var det en fråga i Landet Runt där man skulle skicka in ett vykort med svaret på. Jag skickade ett med en väldigt naturtrogen semla på. När dragningen kom såg jag direkt att det var "min" semla, så jag ropade på Lotta att vi har vunnit. Men nix det var en annan som hade skickat in ett likadant kort. Otur igen.

 

Måndagen den 1 februari 2010 kl. 11:34

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.