Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Magnus Ugglas revy

I går kväll var vi på Rondo och tittade på Magnus Ugglas revy. Vi hade fått biljetter av mina barn när jag fyllde år men vi fick skjuta fram besöket på grund av min operation. Såg fram med viss skepsis på revyn för det blir ju ganska många timmar att sitta totalt. Men det var inga problem. Vi hade trevliga bordskamrater från Bankeryd. Vi fick god mat också, Hälleflundra.

Revyn var uppdelad i två olika avdelningar. Den första var en blandning av gamla och nya revynummer med lite av Karl-Gerhard stuk. Medan den andra var häftigare med typiska Uggla-låtar med delvis nya texter och vilket drag i orkestern.

Så fick vi lite slogans, alla städer ska ha slogans:

Mölndal - Som halva Chikagos kyrkogård men dubbelt så dött.

Stockholm - Lite drygare

Kom till Grums - Bums

Även för fotbollsklubbar: Spela mot ÖIS - Vinst varje gång.

 

Lördagen den 27 mars 2010 kl. 09:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Vår = mopedtid

Dags att plocka fram mopeden ur vinteridet. Igår satte jag in batteriet. Men för att spara batteriet så försökte jag att starta med kicken istället och.... döm om min förvåning så gick moppen igång andra försöket. Har aldrig hänt förr. Startade också villigt med startmotorn. Så jag blev tvungen att köra en sväng på Villavägen. Luften i hjulen måste jag fylla på idag för det läcker tydligen lite.

 

Torsdagen den 25 mars 2010 kl. 09:19

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Köpa, köpa.

Det är lustigt men det verkar som om alla saker går sönder samtidigt. I lördags fick jag slänga ett par handskar, två par skor, och en filt (som Calinca demolerat). I dag fick vi problem med köksfläkten som har krånglat i ett par år men som nu plötsligt luktade bränt. Detta händer naturligtvis när Lotta hade börjat steka lök! Så nu stinker hela huset från källare till taknock av det. Varför tog vi inte grönsakstallrik idag?

 

 

Måndagen den 22 mars 2010 kl. 15:13

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Är det våren som är på gång?

Den första snödroppen har börjat blomma. För bara två dagar sedan låg det en snö och isdriva där den nu blommar. Termometern visade 11 grader minus när vi gick ut med Calinca i morse men det ändrar sig ganska snabbt och förvandlas som vanligt till dagsmeja på förmiddagen.

Inomhus har vi också blommor. Vi har ett antal Svärmors Tunga som blommar kraftigt nu och sprider sin doft i hela huset. Doften påminner mycket om liljekonvalj fast ännu starkare.

Sedan har vi en Hoya som också doftar starkt mest på kvällen.

De första blommorna på Sankt Paulorna har också kommit.

 

Tisdagen den 16 mars 2010 kl. 09:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Den enda riktiga glädjen...

är att köpa grejor!! Så nu har jag köpt ny MP3 spelare då den gamla inte ville vara md längre. Men om jag minns rätt är det nog 5 år sedan jag köpte den. Den var på hela 5 GB en av de första i den storleken. Den nya är på 8 GB och har kan visa film, bilder och har inbyggd radio.

Så köpte jag ny digitalkamera idag. Den gamla var nog ungefär samtida med MP3-spelaren och var på 5,25 MP, vilket var ganska mycket då. Den nya har så mycket möjligheter så det tar väl något år innan man kan utnyttja hälften.

 

 

Tisdagen den 9 mars 2010 kl. 17:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Isgata på Villavägen

Dagsmejan går hårt åt drivorna på sidan av vägen på dagen då temperaturen går över noll. Tyvärr är det fortfarande väldigt kallt på nätterna och då fryser allt smältvattnet och bildar svallis på vägen. Det hjälper inte att sanda eftersom sanden hamnar under isen hela tiden. Har fått parkera bilen på Kolléns parkering för jag har inte vågat att sätta in bilen i garaget de senaste dagarna. Hoppas att våren kommer nu men i morse hade vi 9 grader kallt när vi gick ut med Calinca!

 

Måndagen den 8 mars 2010 kl. 10:15

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Återbesök på sjukhuset

Igår var jag på återbesök på sjukhuset i Borås och fick träffa en ny läkare plus en praktikant. Läkaren konstaterade att operationen hade lyckats, att jag hade kraft i benen, kunde gå på tå och häl. Att jag påpekade att jag fortfarande hade ont bemötte han med att det blir nog bra till sommaren. Vi får väl hoppas det.

Snön har nu smält undan en del men  idag var det 8 grader kallt på morgonen så gatorna är mycket isiga. Får se om det går att ta sig fram med bilen.

 

Tisdagen den 2 mars 2010 kl. 08:13

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.