Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Sommarvärme

Trots att det är molnigt har termometern glidit upp till sommarlika 19,6 grader. Så nu finns det ingen återvändo utan nu måste vi ut i trädgården. Det finns hur mycket att göra som helst eftersom det inte blev mycket gjort förra året. En god sak är att den "nya" gräsmattan innehåller inte mycket mossa, men å andra sidan är det nästan bara ogräs i den.

Astman är inte så besvärande i dag. Fick åka in till Borås i lördags för att få medicin mot pollen allergi. Och den har gjort verkan för andningen är mycket lättare nu.

 

Måndagen den 26 april 2010 kl. 16:00

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Datakrångel ..igen.

Jag har ju inte använt CD-brännaren speciellt ofta sedan jag skaffade hårddisken för att lagra musik på. Men nu behövde jag några nya skivor till bilen och då märkte jag att det blev hack i musiken på den första låten. Drog mej till minnes att det har varit så en gång tidigare också. Så jag har installerat om programmet flera gånger utan att det hjälpte. Mycket tyder på att det är något program som går igång under det jag bränner. Nu har IT-shopen i Mölnlycke fått datorn för att i värsta fall byta brännare.

Det positiva är att den gamla datorn fungerar igen (exklusive brännaren).

 

Onsdagen den 21 april 2010 kl. 15:21

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Antikrundan i Borås

Sista programmet för säsongen och vi var väldigt spända på om vi skulle vara med. SVT hade ju filmat hämtningen av möblerna, sedan skåpet, stolarna och pistolen i Borås så något inslag borde ju finnas med. Så efter lång väntan kom inslaget med Camilla och pistolen. Tycker att hon skötte sej bra.

 

Fredagen den 16 april 2010 kl. 08:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Måbär igen

Nu är hela häcken nerklippt och vi har lämnat det till återvinningen på Råssa. Det blev ett ordentligt lass men nu är det gjort. Ser väldigt kalt ut nu i rabatten.

Så blev jag tvungen att måla om hållaren för brevlådan för den hade drabbats av rödrost, som till viss del har skymts av häcken.

 

Torsdagen den 15 april 2010 kl. 16:19

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Måbärshäcken

Idag klippte jag ner hälften av måbärshäcken. Jag är inte säker på när jag planterade den men troligtvis var det 1992. Den är alltså 18 år! Men åren syns, en planta är halvdöd och alla de andra är fulla med lav och mossa så det var dags att göra någonting åt det. Har inte bestämt om jag ska ta den andra häcken också men det blir det nog. Så ikväll blir det nog belöning med en pilsner på La Familia.

 

Fredagen den 9 april 2010 kl. 17:13

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Påsk igen

Det har blivit en del åkande i helgen. Först på skärtorsdagen var vi vid Buasjön och lämnade påskägg till barnen. Stackars Tindra hade fått sitt stora leende förstört genom att framtänderna åkt ut. Så på långfredagen åkte vi ned till Glommen och bjöd Karin på Janssons frestelse. På hemvägen stannade vi i Hjälm och lämnade påskägg till de barnen där. I går åt vi påskmat och som vanligt alldeles för mycket så vi får väl ta det lite lugnt i dag.

 

Söndagen den 4 april 2010 kl. 10:53

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.