Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Laxbutiken

I går var det ju MorsDag så vi tog med oss Lottas mamma och åkte ned till Laxbutiken i Heberg. Det är en mycket populär restaurang alldeles invid

E-sexan. Alltid en massa människor där och med hänsyn till att det var Mors Dag misstänkte vi att det var långa väntetider. När vi fick se kön var vi nära att vända, men faktum var att det gick väldigt snabbt. Fungerar ungefär som på hamburgerställen men det finns bordsservering, sjävservering, butik och en "laxomat" plus att de har fullständiga rättigheter. Och maten är både riklig och relativt billig.

 

Måndagen den 31 maj 2010 kl. 09:44

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Gräsmatta

Vi har haft en väldigt dålig gräsmatta sedan vi lade in jordvärme förra året. Som tur i oturen blev vi av med all mossa i gräsmattan, men tyvärr ville inte gräset ta sig förra året. Vilket kanske också var tur eftersom jag hade stora problem med mitt ben då. Så nu när våren kom så tänkte jag att det måste vara brist på näring i jorden så jag lade på Algomin enligt bruksanvisningen. Någon vecka senare kunde jag exakt var den mesta gödningen hamnat. Så det var bara att köpa in ytterligare gödning och lägga på och nu har den kommit igång ordentligt.

M.a.o. klippning var tredje dag. Puh.

 

Onsdagen den 26 maj 2010 kl. 12:38

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Åska

Nu har vi haft åska i två dagar och lilla Calinca har varit helt vettskrämd. Hon gömmer sig under soffor och i strykrummet i källaren. När vi är ute och går vänder hon var tjugonde meter och skall gå hem. Det värsta är att hon inte skött sin mage så vi får väl hoppas att eftermiddagspromenaden inte innehåller något åskdunder eller blixtar för jag tror att börjar bli kris.

Vi hade också en häftig regnskur på förmiddagen 9 mm regn på dryga halvtimmen! Tur att vi inte var ute då för det brukar vi vara när regnet öser ner.

 

Fredagen den 21 maj 2010 kl. 15:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Har värmen kommit nu?

Regnigt och tråkigt på förmiddagen så Calincas lunchpromenad fick vänta till det lättade lite grann i skurarna. Så efter det satte jag på bastun för att värma upp mej efter promenaden och njöt av säsongens förhoppningsvis sista bastubad. Vad haänder sen. Jo solen kommer fram och plötsligt är det 19 grader varmt. Hoppas att värmen kan stanna några dagar så vi kan göra färdigt i trädgården. 

 

Lördagen den 15 maj 2010 kl. 15:59

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Flickan (tiken) i regnet!

Igår efter middag regnade det som om himlen var öppen när vi skulle gå ut med Calinca på eftermiddagen. Hennes bästa sport är INTE att promenera i regnväder. Så efter att hon fått på sin regnkappa stod hon tvekande i dörröppningen innan hon tog försiktiga steg ut. Jag tyckte själv inte att det var behagligt, så när vi gått ungefär halvvägs sa jag till Lotta:" Ska vi gå hem". Calinca tvärnitade och började gå hem innan vi hunnit stanna. Hon ä la för go!

Kort från i fjol:

 

Torsdagen den 13 maj 2010 kl. 09:21

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

"Fäst" i Bollebygd

Igår var det mycket jippo på torget i Bollebygd. Trafiken var avstängd och man hade satt upp flera öltält, en stor scen och många stånd med loppis, lotter oumbärliga saker och godis bland annat. På dagen var det mycket underhållning för barnen och på kvällen kom sedan Linda Benzing och sjöng en stund. Tråkigt nog så kunde vädret varit lite bättre, 6 grader varmt och regnskurar som avlöste varandra. Men trots allt var det mycket folk ute. Vi hade besök av goda vänner från Falkenberg så vi satt på La Familia och svepte några glas vin/öl.

 

Söndagen den 9 maj 2010 kl. 13:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

1:a maj och svinkallt

Man kan ju undra om sommaren redan är över. Idag är det 9 grader och vinden blåser tvärs igenom kläderna. Vi åkte in till Borås och lämnade deklarationerna och tänkte stå en stund på torget och lyssna på 1:a majtalarna. Det gick inte att vara där i den bitande vinden. Publiken uppgick nog inte mer än till ett tjugotal tippar jag, så det var inte bara vi som frös.

Ska vi ha en pilsner på La Familia i kväll blir det att sitta inne!

 

Lördagen den 1 maj 2010 kl. 13:49

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.