Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Nästa häcks tur

Idag var det dags för de sista 30 meterna häck! Lagom varmt och lagom soligt. Som tur är klipper jag bara halva häcken, den andra delen tar grannen. Den här gången kom jag tillbaka oskadad med oklippt kabel också.

 

Måndagen den 26 juli 2010 kl. 15:37

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Avenbokhäcken

Nu har jag klippt avenbokhäcken och händerna skakar så jag spiller ut ölen (nästan). Passade på att ta den i morse innan värmen slog till. Har lite finputsning kvar till i morgon och då ska jag ta och trimma gräskanterna också. Vi grillade i kväll och kom fram till att vi inte fyllt på gasoltuben på 2 år. Antingen grillar vi lite eller är den väldigt dryg. Vägde den förra veckan och då var det 2 kilo kvar.

 

Onsdagen den 14 juli 2010 kl. 16:49

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

32 grader varmt!!!

Jo det är faktiskt sant. All värme man drömde om under fimbulvintern har vi fått med råge. Det måste ha varit länge sedan vi haft så varmt. I dag på morgonen passade jag på att klippa färdigt gräsmattan som jag avbröt igår när reglaget lossade på klipparen. Det var nog tur att jag startade ridigt och väckte grannarna på söndagmorgonen för termometern stod på 25 när jag var färdig. Efter lunchpromenaden med Calinca åkte vi ned till brukshundsklubben där det var andra dagen av agilitytävlingar. Fantastiskt duktiga hundar och hussar/mattar. Men det var för varmt för att stå där någon längre tid så vi åkte hem igen.

 

Söndagen den 11 juli 2010 kl. 15:02

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Överum

Vi gjorde vårt årliga beök till Överum i går. Perfekt att sitta i en sval bil när det var 27 grader i skuggan. Nåväl, värmen gjorde sej påmind då vi steg ur. När vi körde förbi hotellet i Överum såg vi att det gjorde reklam för siin lunch som igår bestod av raggmunk med fläsk. Sjutton också, vi hade ju redan ätit men det vattnades ordentligt i munnen. Sedan vi installerat oss på vandrarhemet, gått med Calinca och varit på kyrkogården, gick vi tilll hotellet för att få varsin kall Mariestads. Den satt bra och så tittade vi på menyn för kvällen och de hade raggmunk även då.......

Så vi gick dit och jag fick världens lass med mat. 6 stycken stora raggmunkar och hur mycket fläsk som helst och grönsaker. Så jag åt tills jag blev mätt och sedan lika mycket till. Återkommer gärna på torsdagar.

I dag hade jag lite otur när jag skulle sätta mej i bilen. Dörren gick igen lite grann så jag spräckte ögonbrynet och blev tejpad på vårdcentralen. Sjuksköterskan gladde mej ännu mera när hon trodde att jag kommer att få en ordentlig blåtira och en rynka till i ögonvrån. 

 

Fredagen den 9 juli 2010 kl. 15:40

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Inte fullt så varmt idag

så jag har gjort en massa saker som jag skjutit upp länge. Satte ut snigelfällorna, tyvärr har ett antal dahlior redan gått åt. Sprejade grannens häck med insektsgift så att inte vi får in det hemska spindlarna. Kopplade upp det trådlösa nätverket i huset som har legat till sej någon månad. Och till sist bytte jag skivor i skivväxlaren i bilen.

 

Söndagen den 4 juli 2010 kl. 13:37

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Värmerekord

Nu klockan 5 är det faktiskt 29,3 grader (varmt). Vi har nu grillat ute på altanen och som tur var blåste det lite så att inte luften stod stilla.

I morse passade jag på att klippa 25 meter häck innan det blev för varmt. Skönt att ha det gjort.

 

Lördagen den 3 juli 2010 kl. 16:57

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Arbetsdag

Den helt tomma datorn har jag nu börjat fylla med de viktigaste funktionerna. Men jag tror att all musik får ligga kvar i hårddisken och den gamla datorn. Lite över 13000 låtar!

Sedan har jag påbörjat sommarens oändliga arbete med att klippa häckar. Hur som helst är de första 10 meterna klarade och med händer som nu darrar som asplöv.

Men tiden räckte ändå till en stund i solen som driver upp temperaturen till högsommarvärme.

 

Fredagen den 2 juli 2010 kl. 15:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.