Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Överum

Vi gjorde vårt årliga beök till Överum i går. Perfekt att sitta i en sval bil när det var 27 grader i skuggan. Nåväl, värmen gjorde sej påmind då vi steg ur. När vi körde förbi hotellet i Överum såg vi att det gjorde reklam för siin lunch som igår bestod av raggmunk med fläsk. Sjutton också, vi hade ju redan ätit men det vattnades ordentligt i munnen. Sedan vi installerat oss på vandrarhemet, gått med Calinca och varit på kyrkogården, gick vi tilll hotellet för att få varsin kall Mariestads. Den satt bra och så tittade vi på menyn för kvällen och de hade raggmunk även då.......

Så vi gick dit och jag fick världens lass med mat. 6 stycken stora raggmunkar och hur mycket fläsk som helst och grönsaker. Så jag åt tills jag blev mätt och sedan lika mycket till. Återkommer gärna på torsdagar.

I dag hade jag lite otur när jag skulle sätta mej i bilen. Dörren gick igen lite grann så jag spräckte ögonbrynet och blev tejpad på vårdcentralen. Sjuksköterskan gladde mej ännu mera när hon trodde att jag kommer att få en ordentlig blåtira och en rynka till i ögonvrån. 

 

Fredagen den 9 juli 2010 kl. 15:40

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.