Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Smarta Calinca

Den lilla damen fyller 8 år i dagarna enligt sitt pass. Överraskar fortfarande då och då med små smarta hyss. I söndags var vi över till min dotter och hämtade upp en del gosedjur som vi lovade ta med till Toinihjälpen som sponsrar ett barnhem i Ukraina. När vi kom hem ställde vi bärkassen alldeles innanför dörren. Så åkte vi och lämnade påsen i går. Döm om min förvåning när jag hittade ett gosedjur under bordet i gillestugan i dag. Hur kunde hon veta vad som fanns i påsen som var högre än henne?

 

Onsdagen den 29 september 2010 kl. 08:44

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kaos i Borås

Vi åkte in till borås på förmiddagen för vi skulle köpa födelsdagspresent till Liam som fyller år i morgon och papper till skrivaren. Födelsedagspresenten ordnades snabbt plus att vi fick 25% rabatt. Så papper på Claes Olsson gick också snabbt MEN i kassan hade man ett störtställ med fotoramar. Kunde absolut inte motstå utan jag måste ha en sån. Så nu har jag satt igång den med 15 kort än så länge.

Så skulle vi skaffa en presentkort på HM, men gatorna var avstängda eller blockerade av felparkerade bilar och efter mycket om och men hittade vi en parkeringsplats vid ån. Hela city var en enda stor marknadsplats. Men vi lyckades tränga oss fram till HM så småningom.

 

Fredagen den 24 september 2010 kl. 15:08

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Älgloppor

Liten utflykt i skogen resulterade i en bra skörd av kantareller, trattisar, björk- och stensopp. Skönt väder också soligt och lagom vind. Men älglopporna svärmade och jag hittade naturligtvis en i håret när jag satt och körde bil. De är äckliga.

 

Onsdagen den 22 september 2010 kl. 16:38

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Asfalt

Asfalten utanför garaget ser för hemsk ut. Den har spruckit sönder och vittrar bort succesivt. Så jag tänkte att försöka få några företag att räkna på en omläggning. Det är inte enkelt. Företag som inte svarar i telefon, företag som kopplar bort mej i växeln, folk som inte ringer tillbaka. Jag inser hur lätt det är att få magsår. Undrar om jag kan få in några priser före jul?

 

 

Måndagen den 20 september 2010 kl. 09:50

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Matinspektör Calinca

Igår och idag har vi tömt 2 frysar och ett kylskåp för avfrostnning, rengöring och utsortering av gammal mat. Calinca har varit behjälpig som kontrollant, hon vågade inte lämna oss utan tillsyn överhuvudtaget. När vi började lägga in mat i soppåsar såg hon på oss "ska ni slänga det där jag kan ju äta det". 

Det är aldrig skojigt jobb utan någonting man skjuter upp för länge. Nästa grej är spisen som ska fixas. Fast inte idag.

 

Söndagen den 12 september 2010 kl. 10:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Morris

I dag är det 4 år sedan Morris anträdde färden på Regnbågsbron. Lilla vän, vänta på oss. Vi saknar och tänker på dej varje dag.

 

Torsdagen den 9 september 2010 kl. 19:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Garaget

Jag gjorde i ordning garaget för ett antal år sedan, d.v.s. gjorde rent och målade väggarna. Men jag tröttnade och hoppade över att måla golvet. Det är ju så att man vänjer sig vid hur saker ser ut, tyvärr. Men nu har jag sett hur illa det ser ut så det blev en tur till Flyggers och hem igen med färg för nästan 800 kronor. Tur att jag inte målade förra gängen för då hade det varit dags att göra om det nu! 

 

Onsdagen den 1 september 2010 kl. 15:39

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.