Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Borås Lasarett

Kommer nog att ta kål på mej. Åkte in akut i ambulans igår kväll och fick sen ligga i en korridor och frysa fram till klockan 2,30 på morgonen då jag fick träffa en läkare som berättade att jag var fullt frisk och kunde åka hem. Hoppas att han hade rätt för febern hade han helt fel om istället för 36,1 hade jag 38,1.  

 

Söndagen den 31 oktober 2010 kl. 13:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Calinca kompis?

Idag träffade vi ett par som har en pudel hemtagen från Spanien när vi tog en kopp kaffe på La Familia. Han var 6 år och de hade hittat honom i ett skyltfönster där han satt från ena resan till den andra. Så småningom föll de för honom och köpte honom. Han satt i knäet på mannen som satt i rullstol och var helt ointresserad av Calinca, som skötte sej jättefint och var också helt ointresserad. Låg på marken bara en meter från rullstolen. Så kom det en dam med en liten Amstaffvalp, ett litet yrväder, som fick Calinca att gå i taket. Nåja man kan inte lyckas med allt.

Hunden Ludde har tydligen problem med höfterna och får hjälp av en kiropraktor. Hade inte hjärta att tala om att de borde röntga honom.

 

Tisdagen den 26 oktober 2010 kl. 13:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Alltid skall det vara någonting

Nu är benet hyfsat någotsånär men nu har jag fått feber stället. Jag vet att jag min mage inte tål vissa mediciner som till exempel Citodon ock Deklofenal. Men det är försent nu. Hade 38,6 som värst i morse men nu är tempen runt 37,7. Min normala temperatur år under 36,5.

 

Söndagen den 24 oktober 2010 kl. 10:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Lördag igen!

Benet verkar ganska hyfsat idag. Sov faktiskt till klockan 7 utan att vakna av att benet värkte. Och fortfarande så bra att jag inte behöver använda kryckorna. Har ju visserligen tagit de smärtstillande tabletterna så man kan ju inte vara säker på att jag blivit bättre. Få väl hoppa över medicinen i eftermiddag så får vi se hur det känns.

 

Lördagen den 23 oktober 2010 kl. 10:59

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Vårdcentralen

Nu har jag varit på vårdcentralen igen och träffat en ny läkare, hur många finns det i Sverige? Resultatet av konsultationen blev nästan detsamma som för 2 år sedan. Har artros i knäet och så fick jag utskrivet smärtstillande och antiinflammatorisk medicin. Samma sorter som för 2 år sen som inte hjälpte för 5 öre. Men nu ska jag tillbaka om en vecka igen så får vi se om jag är bättre eller sämre eller likadan. Så spännande!

 

Tisdagen den 19 oktober 2010 kl. 09:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Katastrof

Katten också i morse når jag skulle gå nedför trappantill källaren så högg det plötsligt tillsom sjutton i mitt dåliga ben. Kunde nätt och jämt förflytta mej. Trodde att det skulle gå över men det gör det inte ännu åtminstone. Värker från ankeln och ända upp i ryggslutet. Fått tid hos läkaren i morgon innan vi är inbokade på en resa till Åland. Nu har jag varit hos kiropraktorn men tycker inte att det blivit avgjort bättre. Få väl vänta en stund innan vi avbokar.

 

 

 

Måndagen den 18 oktober 2010 kl. 11:20

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Älgjägaren Calinca

I söndags när vi var ute men Calinca på lunchturen som vanligt genom samhället fick vi en smärre chock. Helt plötsligt slängde sej Calinca med ett vilt skall mot förskolan. Där stod en stor älgtjur, som tydligen blev livrädd för lilla vovven på 13 kilo, så han satte av med en farlig fart. Men Calinca nöjde sej inte med det hon skulle jaga efter.

Till saken hör att förskolan ligger mitt i samhället omgiven av villor, pizzeria och ett äldreboende med en mycket välbesökt matservering.

Nåväl älgen har nu fätt sin hämnd för i går upptäckte vi att han varit inne och trampat sönder vår gräsmatta.

 

Tisdagen den 12 oktober 2010 kl. 10:27

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Finasterid

Min medicin tog slut förra veckan men tyckte inte att de var ett problem för det fanns ju på min lista. Så i måndags upptckte jag att receptet gått ut. Ringer lasarettet för att de skall skicka över förskrivningen till Eva Sonner på vårdcentralen per fax. Inte fan gjorde dom det. Ringde igår igen till lasarettet om samma sak och de lovade ordna det. Fanns inget recept på apoteket när jag kom idag. Däremot hade det kommit en medicinlista som gått direkt till en läkare som jag gissar inte hade en blekaste aning vad det skulle vara bra för. Nu har jag varit utan medicin exakt i en vecka.

 

Torsdagen den 7 oktober 2010 kl. 13:23

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Visby

I fredags reste vi över till Gotland och Visby. Kom inte fram förrän klockan var över 12 på natten. Så det var ganska lätt att somna. Sedan på lördagen efter en halvbra frukost med kokt, kallt löskokt ägg började vi strosa runt i stan. Vi hade jättetur med vädret så vi kunde sitta ute och ta en öl och titta på folk. Det var dessutom Visbydagen så det var marknad, riddare och blåsorkester på torget. Vi tittade också på ringmuren och var inne i domkyrkan som byggdes på 1250 talet.

Färjan hem gick klockan 12 på söndag så vi var hemma i hyfsad tid.

 

Tisdagen den 5 oktober 2010 kl. 08:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.