Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Men nu har vi regn

och aska. Fortfarande valdigt varmt.

Sitter nu nere vid strandpromenaden efter en tidig lunch och vantar pa att det skall sluta dugga.

 

Måndagen den 29 november 2010 kl. 12:50

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Ingen sno

Nu har vi 23 grader klockn 10 pa morgonen och lite blasigt, men vi har gatt hela strandpromenaden och har nu atit lunch pa Cita. Skall nu ga tillbaka till hotellet och poolen. 

 

Lördagen den 27 november 2010 kl. 12:00

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Snö igen

I natt eller rättare sagt på morgonen har det börjat snöa igen. Bilen stod naturligtvis ute så att  blir att göra den körbar plus att uppfarten måste skottas. Härligt att bo i Sverige denna årstid. Calinca tycker i alla fall det. Men vi får se fram mot resan söderut där behovet av snöskyfflar är mycket begränsat. Hoppas att det blir lika fint väder där som förra året då det var en verklig värmebölja när vi var där.

 

Lördagen den 20 november 2010 kl. 09:19

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Calinca

I dag är det 4 år sedan vi satte oss i bilen för att åka upp till Åmål och Ulla Axelsson för att titta en gång till på lilla Calinca. Det är förmodligen den tråkigaste av alla Sveriges vägar med hastighetsbegränsningar och fartkameror som gör att körningen blir väldigt orytmisk.

Väl framme blev vi både utskällda och utpratade av lilla vovven men hon lät sej gärna bli kliad och matad med godis. Så efter en promenad bestämde vi oss för att ta med henne hem för att slippa den tråkiga vägen en gång till.

Så nu finns hon här för gott och vi har inte ångrat oss en sekund utan tycker mer och mer om henne för varje dag som går.

 

Fredagen den 19 november 2010 kl. 08:56

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Firar fars dag

med en liten förkylning. Jag har ju klarat mej länge kanske tack vare influensasprutor men har nu fått en ganska mild form utan feber att tala om.  Förhoppningsvis går den snart över.

 

Söndagen den 14 november 2010 kl. 08:13

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Inte glad i onödan

men det verkar som om jag succesivt blivit bättre. Hoppas att det nu håller sig, tiden för semesterresan närmar sig med stora steg. Och vara dålig när man är utomlands vill man ju inte.

Jo jag var lite glad och det straffade sej direkt. Har kört upp och ned för garagebacken i 30 år och så händer detta!

 

 

Tisdagen den 9 november 2010 kl. 08:23

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Västerviks lasarett.

Måste ju tillstå att efter att ha blivit behandlad som en idiot av jouren på Borås lasarett blev det tvärtom när jag kom in med ambulans till Västerviks lasarett i torsdags kväll en positiv upplevelse. De hade ett intresse att ta reda på vad som var fel och försöka fixa det. I Borås fick jag nöjet att ligga i en korridor i ett antal timmar och blev hemskickad  med 2 Panodil och en Xyloproct  klockan 2,30 på natten utan någon riktig undersökning.

I Västervik fick jag ett behandlingsrum direkt från ambulansen, undersökning av en läkare inom 40 minuter, inlagd på sal efter en dryg timme.

Träffade kirurgen klockan 9.00 dagen efter och undersökning klockan 11,30 och förhoppningsvis hittade han felet och åtgärdade det.

Dessutom skrev han en remiss till Borås för att de skulle göra en fullständig undersökning (vilket de skulle gjort från början) som han inte kunde utföra på grund av inflammationen. Efter ett och ett halvt dygn är jag nu hemma igen med lite blod kvar men en bättre bild av sjukvården.....

 

Lördagen den 6 november 2010 kl. 19:28

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Marks Kommun

I samband med uppdrag gransknings program i TV skrev jag ett mail till kommunen och påpekade behovet av duktiga socialsekreterare med empati för kunna att hantera barns behov att känna tillit och kärlek från vuxna människor.

Idag har jag fått svar:

Tack för ditt e-brev! Dina synpunkter har mottagits och diarieförts.

 

Det som hänt på socialförvaltningen är oacceptabelt och därför har vi bestämt oss för att gå igenom samtliga ärenden som varit aktuella på barn- och familjeenheten under 2010, även det enskilda ärende som visades på Uppdrag granskning kommer att utredas på nytt, med nya externa handläggare.

 

Socialstyrelsen har riktat allvarlig kritik mot socialtjänsten i Marks kommun för dess handläggning av barn- och familjeärenden. Vi har fått tid på oss fram till den 19 november för att återkomma med svar hur vi åtgärdar problem och brister.

 

Marks kommun

 

 

Måndagen den 1 november 2010 kl. 09:15

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.