Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

La Familia

Vi brukar gå till La Familia på fredagarna och äta en bit och ta ett glas vin. Ända sedan vi började gå dit så var det sällan mer en ett par andra gäster där på vintern, men på sommaren brukar det var lite mera. Men sedan december  förra året har det ökat markant. De två senaste fredagarna har det varit helt fullt klockan 19. Till och med barstolarna var upptagna. Och det som är konstigt är att nästan alla bord är bokade i förväg!

 

Lördagen den 29 januari 2011 kl. 09:11

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Blossom Dearie och Julie London

Nu har jag lagt in 5 CD-skivor med Frank Sinatra, 4 med Duke Ellington, 2 med Count Basie. Sedan ligger 2 stycken med Blossom Dearie och 3 med Julie London på tur.

För ett par veckor sedan lade jag in 4 skivor med Rod Stewart, men det var bara några som gick att spela, däremot kan man spela skivorna direkt i musikan-läggningen. Konstigt det är ju vanliga MP3 filer.

 

Torsdagen den 27 januari 2011 kl. 17:17

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Glommen

Vi var och hälsade på hos Lottas mamma idag. Förr gången vi var där var det ren is på vägarna från E:6an och till Glommen och inte ett gruskorn. I dag regnade det underkylt regn så att vägarna var såphala. Båda gångerna var det hur mycket trafik som helst med bilar bussar och lastbilar, där det normalt aldrig är någon trafik. Men vi klarade det utan incidenter.

 

Måndagen den 24 januari 2011 kl. 17:22

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Aldrig vara glad i onödan.

Så smärtan i benet har kommit tillbaka med besked. Men jag fick ju några fina dagar innan den kom tillbaka.

Så har vi nåtts av beskedet att zoomin skall läggas ned. Totalt finns det om jag kommer ihåg rätt c:a 22000 hemsidor. Tråkigt att inse att bloggen jag har använt sedan 2008 också kommer att försvinna. Den är dessutom väldigt svår att kopiera. Så jag vet inte hur jag kommer att kösa det.

 

Fredagen den 21 januari 2011 kl. 16:11

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

FANTASTISKT!!!!!

Inga smärtor i knäet idag. Så bra har jag inte varit på väldigt länge. Hoppas att det nu står sig ett tag.

 

Torsdagen den 13 januari 2011 kl. 08:26

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Bollebygds vårdcentral

Har besökt vår inrättning igen för att få en spruta kortison. Först ringde jag för att få en tid och det tidigaste jag kunde få var nästa tisdag. Eftersom jag har ont i knäet så undrade jag om det inte fanns någon tidigare tid och jag kunde då komma mellan 9 45 0ch 11 30 idag!!!

Så först kom jag in och fick redogöra för en sköterska varför jag behövde en spruta. Sedan fick jag komma in till läkaren och redogöra en gång till exakt samma sak!! Hon kom fram till att jag skulle göra sjukgymnastik. Då jag försynt frågade om jag inte skulle få någon spruta, så var det inte aktuellt för det fanns inte tid för, utan först efter jag argumenterat en stund fick jag en spruta, förmodligen med vatten i.

Dessutom är hon väldigt nosig i tonen.

I natt har vi fått ytterligare snö..........

 

Onsdagen den 12 januari 2011 kl. 12:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Julen över

och idag har vi plockat bort det mesta av julpyntet, det är ganska skönt att det är över för denna gång. På utsidan av huset har vi lite kvar och vi får se om det går att plocka ner då det är glashalt ute idag efter ett par dagars regnande.

Som tur var fick vi sandat på gatan i förrgår.

Och nu har det blivit kväll och vi har skålat i Asti Spumante för ytterligare en bröllopsdag. Lyckades öppna flaskan utan att dränka huset denna gång.

 

Söndagen den 9 januari 2011 kl. 10:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Snöandet

fortsätter och vi bor utmed en av snösvängen icke prioriterad gata. Lite jobbigt att ta sej fram till och med till fots. Skall vänta ett par timmar med att rensa uppfarten eller tills det slutar snöa.

Nu har man försökt ta bort snön med en hjullastare och det är väl okay om det sitter en snöplog på, men denna var försedd med en skopa!! Klart att det inte kan bli bra, ojämn vägbana, stora drivor framför husen.

 

Onsdagen den 5 januari 2011 kl. 11:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Mera snö

Alldeles onödigt har vi fått ytterligare 5-6 centimeter snö i natt. Så det blir till att ut och skotta igen när vi just fått ordning på isgatan. Nu blir det ännu ett lass grus att hämta upp från gräsmattan och isgatan ligger blank och fin igen. Prognosen säger dessutom att det ska bli mer snö!!!

 

Tisdagen den 4 januari 2011 kl. 09:00

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Polis på Villavägen

När vi var på väg hem med Calinca på morgonpromenaden blev vi omkörda av en polisbil. Det är vad vi vet första gången på 31 år som polisen varit synlig på vår gata. Det visade sej att grannen tvärs över haft inbrott i natt av klantiga tjuvar som måste förstöra två fönster för att ta sej in.

 

Lördagen den 1 januari 2011 kl. 09:52

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.