Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Fredag igen

Idag har jag "städat" undervåningen inklusive hundhårssanering. Har kört en tvättmaskin med handdukar och vi har varit ute på middagspromenaden med Calinca. Handlat på Ica och Godislagret. Har idkat pälsvård på Calinca med furminatorn och ryktborsten. Efter så mycket ansträngning tycker jag att vi har rätt till lite god mat och vin på La Familia i kväll.

 

Fredagen den 25 februari 2011 kl. 12:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

La familia igen

Var på la Familia igår, nu var det mera normal beläggning på borden. Rod har tagit in några nya kockar/kockor som faktiskt gjorde bra ifrån sig. Blev nog lite för mycket vin när Jhonny kom också.

 

Lördagen den 12 februari 2011 kl. 18:39

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Weekendresa

Vi har pratat länge om att ta en tur till Budapest över en weekend eller så men först nu har jag kollat möjligheterna. Efter sju sorger och åtta bedrövelser så kom jag fram till att det inte fanns någon resa som passade oss tids- eller prismässigt. Kom då på att Karin E har varit i Tallinn och hon tyckte det var en trevlig plats så jag provade med Tallin och har nu bokat resa efter mycket problem. Det var nog inte rätt dag att boka resa då Ving förmodligen bokar om tusentals resande från Egypten till andra destinationer. Så datasystemet levde sitt eget liv och bokade in mej på dubbla resor till Tallinn och tog dubbelt betalt också. Jag tror att jag rättat till det nu (hoppas jag).  

 

Torsdagen den 3 februari 2011 kl. 18:53

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Regn

och snöslask om vartannat idag. Dagen började med att vår gata var mer eller mindre som en spegel av is. Snön på sidorna av vägen smälter och rinner ner på vägen och fryser igen. Som tur var kom sandbilen (egentligen en frontlastare) och sandade alldeles innan vi skulle ta lunchpromenaden. 

Det var faktiskt inte så dumt när det var kallt jämfört med nu när det är vatten och is om vartannat. 

 

Tisdagen den 1 februari 2011 kl. 15:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.