Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Fäst i Bollebygd

Dags för fäst i Bollebygd igen. Och naturligtvis är vädret kallt och blåsigt plus att det väntas regn till eftermiddagen. Verkligen otur när man flyttat fram datumet för att få lite bättre väder än förra året då det också var kallt och småregnade hela tiden.

 

Lördagen den 28 maj 2011 kl. 13:02

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Louisiana

I går tog vi en tripp till Louisiana för att se på Picassoutställningen. Det var jättemånga målningar och grafik men även förstasidor på tidningar han "dekorerat", keramik och poesi. Måste väl erkänna att hans konst kanske inte är min tekopp men det var ändå kul att se utställningen. Vi hade tur med vädret denna gången, det var perfekt att gå till och från stationen inte som tidigare gånger då det varit för kallt eller för varmt. Det blåste visserligen ordentligt på hemvägen.

I Helsingborg bodde vi vi på Stadsmotellet som ligger bra till och har många parkeringsplatser vilket normalt är ett problem i stan för andra hotell. Middag åt vi på Kinarestaurangen Chopsticks som låg 22 meter från hotellet.

(Totalt körde vi 46,8 mil.)

 

Torsdagen den 26 maj 2011 kl. 14:28

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Skene Lasarett

Vilken skillnad det är mellan Borås och Skene lasarett. I Borås är det alltid något krångel och väntetider medan i Skene är man nästan alltid ute före den angivna kallelsetiden. Dessutom är personalen mycket trevliga.

 

Fredagen den 20 maj 2011 kl. 12:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Stressigt värre

Åkte in till Borås i förrgår och köpte en ny tvättmaskin för den gamla gick sönder efter 18 år. Fick hjälp av en kompis att lyfta in den nya och lyfta ut den gamla. Sedan var det inkoppling. Och så småningom blev det klart och jag kunde provtvätta och det gick bra även om jag lagt avloppsslangen så dumt så att golvet blev spolat.

Och i går fick jag en Gateway från Telia i samband med att jag tecknat nytt avtal. Den ersätter routern och modemet och skall också fungera i vårt trådlösa nätverk. Men det tog nog tre timmar innan jag fick det att fungera med den gamla datorn och tv-boxen.  

 

Torsdagen den 19 maj 2011 kl. 11:12

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Snyftvarning

Jag hittade en hjärteknipande film på Facebook idag. Det handlar om skadade djur som deras djurkompisar försöker hjälpa.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150109658288431&oid=115166188513326&comments&ref=mf

 

 

Måndagen den 16 maj 2011 kl. 15:39

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Fredag den 13

Jag var duktig i fredags och tvättade några trasmattor. Först en som är ganska löst vävd som jag tvättade för hand, den var kolossalt smutsig för den ligger direkt innan för dörren i källaren. Sedan tyckte jag att det var dags att tvätta mattorna i tvättrummet så jag slängde in dem i tvättmaskinen utan att ha en tanke på att det var fredagen den 13:e.

Så idag  var vi inne i Borås och tiitade ut en ny tvättmaskin.

(När jag tog ut mattorna var en av dem bränd)

 

Söndagen den 15 maj 2011 kl. 15:03

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Auel

Jag var och hämtade Jean Auels bok på biblioteket igår. Det var rätt långe sedan jag läste de första böckerna så jag mindes inte hur omständigt hon skriver. Det går inte fort för henne minsann! Hur som helst har jag klarat 135 sidor nu. (Av 669).

 

Onsdagen den 11 maj 2011 kl. 15:08

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Vårdcentralen

Efter lång väntan kom jag så äntligen in på vårdcentralen i Bollebygd. Benet var idag det bästa på flera veckor och den stora svullnaden var nästan borta. Men läkaren konstaterade att högerbenet (det onda) var betydligt tjockare än det andra. Nu fick jag i alla fall en remiss till röntgen och en remiss till Ortopeden i Borås. Kanske jag skulle hävdat Spenshult lite mera.

 

Torsdagen den 5 maj 2011 kl. 09:41

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Fortsatt kallt

I morse var det 5 grader kallt när jag hämtade tidningen och trots att solen skiner så var det inte mer än 6 grader när vi var ute på lunchpromenaden med Calinca. Dessutom kommer det några snökorn emellanåt.

I går provade den nya sushirestaurangen och det var riktigt gott men det är ju inget man äter varje dag. Thairestaurangen verkar ha gett upp efter alla konstiga uppethållandetider  har de tagit ner all information på byschan de hållit till i.

 

Onsdagen den 4 maj 2011 kl. 12:32

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Gräsklippare - snöslunga

Hade tänkt att klippa gräs idag men det har snöat och haglat i omgångar så det blev inget klippande.

Vi har fått en ny restaurang (till) som serverar sushi. Så vi kommer att äta sushi i kväll.

 

Tisdagen den 3 maj 2011 kl. 15:38

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.