Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Midsommarafton 2011

Pressande värme nu på eftermiddagen dryga 14 grader(plus) och bara små skurar med dugg varje gång vi skall gå ut. Solen har hela dagen lyst med sin totala frånvaro. Men det kunde vara värre. I förrgår när jag tömde regnmätaren hade det kommit 24 millimeter och igår kom det 13 millimeter.

Ett år hade vi ett partytält på altanen så vi satt ute på midsommarafton och åt med täckjackorna på medan regnet öste ner. Så skojigt ska vi inte ha i år utan vi äter inne i värmen istället.

 

Fredagen den 24 juni 2011 kl. 14:05

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Midsommaraftonsväder

redan dagen innan. Hade tänkt att fixa till gräsmatta och blomsterlister innan helgen men vädret satte naturligtvis käppar i hjulen för detta. Igår lyckades jag klippa gräset under en kort uppehållsperiod och idag han jag mellan några skurar trimma gräskanterna på framsidan. Har också plockat lite ogräs.

 

Torsdagen den 23 juni 2011 kl. 16:19

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Svensktoppen

För andra gången har jag blivit uttagen att vara med i juryn en månad framöver. Är väl inte så intresserad längre men får lyssna igenom låtarna i alla fall. Hade ett par favoriter för några veckor sedan men nu vet inte ens vilka som är med.

 

Onsdagen den 22 juni 2011 kl. 15:41

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Och regnet bara öser ner...

Och lilla Calinca tycker inte om regn utan så fort hon har kissat så vänder hon helt sonika och vill hem. Husse tycker dock att "vi kan gå l i t e till" så det blir sträckt koppel ett tag med ständiga försök att vända hem. Så småningom inser även jag att det inte är behagligt att promenera i regnet utan går med på att vända.   

 

Söndagen den 19 juni 2011 kl. 12:25

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

SÄS

Nytt besök på lasarettet i Borås och ny läkare på ortopeden. Hade fått tid till klockan 1330 men kom in en halvtimma tidigare. Nåväl han hade inget nytt att komma med men poängterade att träning är viktigt och helst då cykel plus att jag skulle ut i oländig terräng i skogen. Sedan visade han en knäled i stål och plast som är nästa steg om jag blir sämre. Han sa också att en del av smärtan kanske kommer från ryggen eftersom alla opererade inte blir helt bra.

 

Torsdagen den 16 juni 2011 kl. 14:35

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Utveckling?????

När vi flyttade in i huset på Villavägen så fanns inga mördarsniglar, inga rådjur som betade av blommorna, inga trädgårdsborrar som lade ägg i gräsmattan, inte heller fanns det några groblad i gräsmattan, inga spinnare som vävde täcken i häckarna. Nu har vi fått allt detta och dessutom har nu en grävling flyttat in på gatan hos en granne. Hur skall detta sluta?

 

Onsdagen den 15 juni 2011 kl. 09:44

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Häckklipparsäsongen

har nu börjat och först på tur stod måbärshäcken på framsidan. Var extra jobbigt eftersom det blåste ganska mycket men det blev gjort i alla fall. Lyckades även med att korta av kabeln ett par decimeter. Det var faktiskt ganska länge sedan den blev kortad förra gången men då gjorde jag det ju ordentligt plus att lyckades klippa mej själv i låret.

 

Tisdagen den 14 juni 2011 kl. 13:59

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Skolresa

Engelskakursen hade i går utflykt till Visingsö. Väderleksprognosen förutspådde massor med regn och åska men det blev ingenting så länge vi var kvar på ön. Vi började med en fika på Öbergs kafé som var mer eller mindre ett museum med saker från förra och förrförra seklet. Det var minst sagt fullt med saker både inomhus och utomhus. I trädgården fanns också fyra stycken silkeshöns från Holland som gick omkring där utan inhägnad och pickade i marken.

Så åkte vi hem till lärarinnan som bjöd på lunch (väldigt gott) och kaffe och kaka.

Regnvädret kom på hemvägen när vi passerade Borås så det gjorde inte så mycket.

När jag skulle lägga in korten från resan på hemsidan så ville inte datorn vara med utan den bara hängde sig hela tiden. Men efter 4 timmars krångel har jag nu fått igång den igen.

 

Fredagen den 10 juni 2011 kl. 14:48

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Uppdatering

I lördags uppvaktade vi Karin, Lottas mamma på hennes 90-årsdag. Vi var hemma hos Viktoria, en systerdotter till Lotta. Mycket god mat bland annat 4 sortes lax.

Kort finns under Karin 90.

I söndags och idag har det varit mycket varmt, just nu är det 29,3 grader i skuggan och väderleksprofeterna varnar för regn och åska.

Nu ska jag iväg och hämta en pizza.

 

Måndagen den 6 juni 2011 kl. 15:49

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.