Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Morris "fiance"

Mossie, som tidigare bodde nästan grannar med oss men som sedan flyttade till en annan del av samhället, gick bort för en dryg vecka sedan. Hon blev 13 år och gick bort snabbt efter en stroke. Hon och Morris gillade varandra väldigt mycket redan från första gången de möttes. Hon var dessutom i Morris storlek (lite drygt).

 

Måndagen den 25 juli 2011 kl. 17:15

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Häckar

Det blev inget allvarligt av förkylningen denna gång. Visserligen hade jag febertoppar på 37,3 (började nästan yra) men febern försvann nästan direkt. Så igår blev det dags för häcklippningens tredje omgång och det blev 29 meter totalt, så händerna skakar forfarande lite grann. Nu återstår bara 25 meter men det är den tråkiga Avenbokhäcken där det vimlar av knott. Fick 3 stycken bett när jag klippte och trimmade gräset.

 

Fredagen den 22 juli 2011 kl. 12:34

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Förkyld

Sjutton, också har lyckats bli förkyld mitt i sommaren. Nåja jag har klarat mej länge nu så det var väl på tiden. Måste vara ett par år sedan minst. Och detta trots att vi flera gånger har träffat bekanta som varit dåliga.

 

Måndagen den 18 juli 2011 kl. 12:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kul-tur

Idag har vi varit kulturella och avlagt en visit på konstmuseet i Borås. De har fått en ny chef där som under sommarmånaderna hämtat ett hundratals målares alster ur lagret. Det var ganska blandade karameller skulle man kunna säga.

I går satt vi ute på altanen i det fina vädret. Calinca hade vi satt fast med kopplet i en av solparasollerna. Plötsligt fick hon världens ryck och satte av med parasollen i hälarna i 30 km/tim ut från altanen och upp på garageuppfarten innan jag fick stopp på henne.

Orsak - en katt.

 

Tisdagen den 12 juli 2011 kl. 16:23

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Skillingaryd

I går tog vi en tur till Småland och Skillingaryd för att hälsa på min kusin Barbro. Hon har snarlika problem med kroppen som jag har. Antingen är det knäna eller ryggen som gör att vi har ont. Men hon har det betydligt värre och har väldigt svårt att gå. Men vi är tydligen för gamla för att läkarna ska göra någonting. I bästa fall kan vi få tjata till oss en kortisonspruta. 

 

Måndagen den 4 juli 2011 kl. 11:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Sommaren som gick

Nu har det gått en vecka med solsken och värme så att vi kunnat vara ute. Klippt gräs, rensat rabatter och klippt en häck. Nu är det bara 75 meter kvar att klippa. Men vi har också kunnat slappa i trädgården på eftermiddagarna. Så frågan är nu eftersom solen lyser med sin frånvaro idag om sommaren är slut. Vi får väl hoppas att det inte är fallet.

 

Fredagen den 1 juli 2011 kl. 09:48

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.