Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ny prövning

för Calinca i dag. Först kom ett mycket kraftigt åskväder in med blixt och dunder. Troligen slog den också ned i närheten för det kom en stor blixt och ett brak mer eller mindre samtidigt. Calinca sprang fram och tillbaka upp och ned till källaren flämtande och skakande som ett asplöv. Så småningom avtog åskan men så kom ett störtregn som smattrade på taket och då blev hon ett darrande gele igen.

 

Lördagen den 27 augusti 2011 kl. 15:06

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Blå Stjärnan

Usch vi har varit och lämnat Calinca på Blå Stjärnan i Borås idag på morgonen. Hon skulle in för den årliga vaccinationen men vi passade på att boka in henne för tandstensskrapning samtidigt för det behövdes sa personalen förra gången vi var där. Lite obehagligt att man fick ta med sej kopplet. Ger lite dåliga vibbar.

Nu har de röntgat tänderna också med resultat att de får dra ut 4 tänder!

 

Onsdagen den 24 augusti 2011 kl. 09:00

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Knäet igen

Var ute med hunden i förrgår och helt plötsligt var det som om någon körde in en kniv i mitt dåliga knä. Var precis på vippen att jag ramlade. Försökte gå vidare men efter ett par hundra meter var det samma sak igen. Så det blev att stappla hem igen.

Ringde vårdcentralen direkt på morgonen i går och fick tid på förmiddagen. Ny läkare (för vilken gång iordningen?) som nätt och jämnt orkade känna på knäet och som den andra idioten så var träning och åter träning som gällde. Hur kan man träna ett ben som värker så att man inte kan gå? Jo med medicin = Alvedon tabletter och Voltarengel så skall det gå. Voltaren har inte hjälpt för fem öre tidigare men eftersom detta kan vara en muskelbristning så får vi väl hoppas.

 

Tisdagen den 23 augusti 2011 kl. 13:19

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Svamppremiär

Tog med oss Tindra ut i skogen idag och kantarellerna hade faktiskt kommit. Så vi fick väl så att det räcker till en svampsås. Några andra ätbara hittade vi inte.

 

Torsdagen den 11 augusti 2011 kl. 16:05

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Tindra

Vi är barnvakter åt min lilla sondotter Tindra denna veckan. Faktiskt ganska kul med barn, det var ett tag sedan vi hade något av barnbarnen hos oss. Men i måndags åkte vi över till min dotter som hade 4 stycken 5 veckor gamla kattungar som hon fick lyfta och klappa och det var populärt. Förstår för just nu är de väl som sötast.

Så igår åkte vi och hälsade på hennes farmor i Sävedalen och det var också uppskattat. I dag ska vi besöka biblioteket där man har en utställning av gammaldags skolmaterial.

 

Onsdagen den 10 augusti 2011 kl. 11:31

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Varmt

I dag är det verkligen varmt. Vi har slappat i trädgården hela eftermiddagen och nu har vi grillat. För vilken gång i ordningen i år har jag tappat räkningen på för länge sedan. Nu ska vi snart gå ut med lilla vovven och hoppas att det finns någon liten bar på vägen där vi kan stanna och vederkvicka oss med något kallt och flytande. (La Familia?)

 

Torsdagen den 4 augusti 2011 kl. 16:38

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.