Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Viasat (fortsättning)

Den nya boxen har nu fungerat i flera dagar och vi började nästan tro att vi fått en fungerande box. Vi betalar 6500 kronor om året och då ska det fungera också. Men så idag går det inte att komma se på ett antal kanaler, bland andra 4:an, 8:an, Explorer plus några andra. Viasat ser verkligen till att man håller blodet kokande.

 

Lördagen den 29 oktober 2011 kl. 14:49

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Viasat (haha)

Jag bestämde mej för ett och ett halvt år sedan för en HD-box med inspelningsmöjlighet. Enligt säljaren skulle jag få en box som kostade 7000 för bara 2500. Han lovade dessutom fri installation. När sedan grejerna kom så var det kablar och grejer som jag inte visste hur man skulle hantera så jag ringde upp och sa som det var att jag blivit lovat installation och kunde de inte fixa det så säger jag upp avtalet. Gjorde i ordning paketet och gick till posten. Ett par dagar senare ringde Viasat och då fick jag en box utan kostnad plus fri installation.

Det hela fungerade fram till juli i år då boxen började hänga sig när man skulle byta kanal. Har bytt ett antal boxar sedan dess och igår fick jag en ny typ av box som (peppar peppar) har fungerat hittills.

 

Tisdagen den 25 oktober 2011 kl. 09:37

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Nytt boende

Camilla har fått en lägenhet i Fjärås och vi är så glada för hennes och barnens skull. Nu hoppas vi att det går bra med huset i Hjälm också.

 

Onsdagen den 19 oktober 2011 kl. 19:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Regn, regn och åter regn.

Men vi måste ju gå ut med lilla vovven, som inte tycker om att det regnar utan hon VILL HEM. Och att gör sina behov när det regnar är inte prioriterat. Hon som normalt är som en som en klocka varje morgon annars. Vi hoppas att regnet avtar mot kvällen.

 

Tisdagen den 18 oktober 2011 kl. 12:53

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Trist

Grått och kallt väder idag så man får ingen lust att göra någonting. Har suttit vid datorn och lagt mahjong och lyssnat på gammal discomusik nu på morgonen. Ska åka in till Borås i eftermiddag och äta kinesmat vilket var länge sedan vi gjorde.

 

Söndagen den 16 oktober 2011 kl. 10:44

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Trattkantareller

Det är fortfarande mycket gott om trattkantareller ute i skogen. Vi plockade oss färdiga på en knapp timme idag. Extra skojigt eftersom de är fullvuxna nu. En kvart efter att vi kommit hem började det att klia i håret. Min misstanke var naturligtvis "nej inte en älgloppa" så jag tog en hårborste, ja jag har en sådan, men det kom inte ut någon loppa. Någon minut senare tog jag den i alla fall med fingrarna. Hehehe.

 

Lördagen den 8 oktober 2011 kl. 13:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Frisk??

Nu har jag inte haft ont i knäet på 3 dagar. Smärtan kommer säkert tillbaka förr eller senare igen, så man ska väl inte glädja sej i onödan men det har faktiskt varit ganska skönt att kunna gå ut med Calinca utan problem. Kan det vara allt regn och blåst om botar?

 

Fredagen den 7 oktober 2011 kl. 15:31

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Hilma af Klint

I dag var vi på Borås konstmuseum och tittade på tavlor av Hilma af Klint som vi aldrig hört talas om tidigare. Men hon anses vara i  klass med de 4 berömda modernisterna med bland annat Mondrian och förmodligen den mest kända svenska konstnären internationellt. Den abstrakta konsten som hon utvecklade kom efter att hon fått uppgifter av "de högsta" och hon målade sedan som i trans. "De högsta" förbjöd henne henne att visa sin konst under tiden hon levde och 20 år efteråt. Nu tog det ännu längre - 42 år av lika orsaker, men en utställning i Los Angeles blev en pyramidal succe 1986.

Adam Fuss, en känd engelsk fotograf har blivit så inspirerad av henne så han han har gjort massor av verk som påminner till en del om Hilmas tavlor. Han arbetar i tekniker som uppfanns på i slutet 1700-talet bland annat daguerrotypier och fotogram.

 

Torsdagen den 6 oktober 2011 kl. 16:02

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Peppar peppar

Idag har jag kunnat röra mej utan några som helst problem. Så bra har knäet inte varit på länge. Får väl passa på att ta in utemöblerna för det blir nog inte av att sitta ute mera. Får kolla väderleksprognosen om det skall regna.

 

Onsdagen den 5 oktober 2011 kl. 08:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

3 oktober

och det verkar att fungera fortfarande. Skulle vara jättekul om det håller.

Och idag ringde Camilla och sa att bostadsförmedlingen har lämnat förslag  på en 4:a i Fjärås. Snarlik den hon hade en gång.

Tyvärr har jag fått smärtor i knäet som gör mej mer eller mindre stillasittande. Men vi får hoppas att det blir bättre till dess att hon skall flytta.

 

Måndagen den 3 oktober 2011 kl. 15:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.