Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Vingresor Playa Ingles haha

Nar vi kom fram till vårt hotell hade busschaufforen slarvat bort vara väskor!!! Måste vara en prestation. Talade om för oss att vi skulle ringa Ving och tala om att väskorna var borta!! När vi ringde visste de var väskorna var !!!!! Efter en timme dök väskorna upp i receptionen och flickan bar upp dem. Så ringde en från Ving och frågade om allt var OK och enligt mitt sätt att se ville jag ha reda på hur det kunde hända. Då skyllde den dumma fan pa att det var vinggäster som tagit fel väskor!! Lottas väska ar lika vanlig som isbjörnar på Kungsgatan i Göteborg. Dessutom tyckte han att vi skulle åka med Apollo nästa gång.

 

Måndagen den 28 november 2011 kl. 14:19

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Vilket fint väder

Nu har vi varit ute på en långpromenad eftersom knäet är någorlunda hyfsat idag, till skillnad mot dagarna innan. Hoppas att det håller sig över "semestern" så vi kan gå ner till havet och bada. Förra året hade vi ju kalasväder, lagom varmt men också det värsta ösregn vi varit med om.

Och här är vädret bara fantastiskt, 10 grader varmt och strålande sol. Det är nästan för bra för att vara sant. Men på SMHI varnar man nu för snö i Norrland och hlka i resten av landet och det kan vi vara utan. 

 

 

Söndagen den 20 november 2011 kl. 12:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Olycka i Bollebygd

En bekant till oss råkade i går köra på en äldre man utanför samhället så illa att mannen omkom. Jag pratade med honom idag och han är nog fortfarande i chock.

 

Söndagen den 13 november 2011 kl. 12:19

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Marie Arthurèn

Marie som var sångerska i Drifters mellan 1986 till 1989 gästade Bollebygd i går. Från slutet av 90-talet bytte hon från dansbandsmusik till jazz och 2008 upptäckte hon Edith Piaf. Detta har hon sedan fortsatt med och turnerar nu med Piafs sånger och musik. Hur som helst var det en fantastisk föreställning när hon också berättade om Piafs liv. Så på slutet när Marcel Cerdan skulle flyga till New York och besöka henne så ringer det på hennes telefon mitt i  natten och hon får reda på att Marcel omkommit. Hon ställde aldrig in utan dagen därpå står hon på scenen och sjunger Hymne a l'Amour. 

Och naturligtvis avslutade Marie med den sången. 

 

Tisdagen den 8 november 2011 kl. 10:29

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.